VoiceGuide IVR Software Main Page
Jump to content

Calls Disconnecting

Recommended Posts

I am experiencing a problem where a client using a particular vgs script has intermittent disconnects on their calls, usually just a few seconds after the call has started. I have attached a section of the vgEngine log where one of these calls occurred. (It is short because personal information had to be edited out, if a longer log or the kTel log is needed please let me know.)


As far as I am aware this client is the only one experiencing this problem currently, which leads me to believe the problem is something in how their vgs script was set up, but I'm not savvy enough to tell from the logs which side is causing the calls to drop. Can you advise what is happening based on this log snip?

Share this post

Link to post

No file was attached to the post.


Could you please try attaching the file again?


Please .ZIP up any files before attaching them.

Share this post

Link to post

Could you please email the .ZIP file to support@voiceguide.com

In the email please reference the link to this support forum thread.

Share this post

Link to post

The version of VoiceGuide used on this system is quite old.


Please update system to current version of VoiceGuide and post trace again if problem is still encountered.


This free support forum is for support of current version of VoiceGuide only.


Support for order versions is possible if you have a Direct Support Plan in place.

Share this post

Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now